tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kesäkuulumisia

Moi kaikille.

NHL kausi on takanapäin ja pienestä pettymyksestä on toivuttu pikku hiljaa. Joukkueeen ja omat odotukset olivat korkeammalla kuin mihinkä päästiin. Tuntien kaupungin ja meidän omistajan odotukset niin tiesin että kesällä joukkueeseen tulee muutoksia. Pelaajavaihdoksia on tullut,myös yllättäviä. Vaihtoon meni meidän kapteeni ja paras maalintekijä. Näistä vaihdoksista huomaa että kaikki pelaajat ovat kaupan. Hyviä ystävia lähti vaihtoon mm.Ville Leino,Brian Boucher.

Uusi kausi on tässä pikku hiljaa aloitettu ja positiivisella mielellä tässä valmistaudutaan kohti tulevaa kautta. Joukkueessa on paljon uusia kasvoja mutta uskoisin että joukkue taistelee muutoksista huolimatta taas Stanley cupin voitosta.

Kesän yksi kohokohdista lähestyy kovaa vauhtia eli hyväntekeväisyysgolf tulevana lauantaina 16.7 Tarinan golfkentällä. Kisaa on tässä valmisteltu parisen viikkoa ja nyt alkaa pikku hiljaa kaikki näyttämään hyvältä. Kisa on täynnä eli 140 osallistujaa ja on ollut todella kiva huomata että Kuopion seudun yritykset ovat lähteneet innolla hyväntekeväisyyteen mukaan. Olen myös saanut muutamia pelaajavieraita kutsuttua mukaan mm.hyvä ystäväni Scott Hartnell,Ville leino,Tuukka Rask,Niklas Backstrom ja Teemu Hartikainen. Kalpasta tulee mukaan Sami Kapanen,Tommi Miettinen,Jussi Timonen. Jokereita edustaa Jarmo Kekäläinen. Lapsille paikalla on taikuri kello 10-14 ja Janne Eskola vetää golfrataa halukkaille.Toivotaan aurinkoista säätä.

Viime vuoden tapahtuma meni kaikinpuolin nappiin. Aurinko paistoi ja yleisöa paikan päällä oli paljon. Ennenkaikkea saimme yhdessä kerättyä 36100 euroa Kuopion Kysin lasten veri-ja syöpäosastolle. Toivotaan että päästään tänä vuonna ainakin samaan. Lahjoituksia voi lähettää Kime4kids nettisivuilla olevaan tilinumeroon. Pienikin lahjoitus menee varmasti hyvään tarkoitukseen.

Tervetuloa lauantaina Tarinaan.

Kime

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti