tiistai 15. maaliskuuta 2011

Hartnellin terveiset 15.3.2011

Moi kaikille täältä Floridan lämmöstä. Ollaan joukkueen kanssa kauden viimeisellä pitkällä pelireissulla ja sitten alkaa reissaamiset helpottaa. Ulkona on 27 astetta lämmintä ja pilvetön taivas, tulee ihan viime vuoden Suomen kesä mieleen. Harmi ettei siellä päässä taida olla näin lämmintä, mutta jospa se kevätaurinko alkaa pikku hiljaa sielläkin paistaa ja lämmittää.


Meillä joukkueessa ollut pieni suvantovaihe. Olemme johtaneet itäista lohkoa koko kauden ajan niin joukkueessa alkoi paistamaan pieni motivaation puute. Huomasin myös itsessäni pientä väsymystä pelihommiin, mutta vuosien kokemus kertoo että jokainen joukkue käy jossain vaiheessa pienen suvantovaiheen läpi ja nyt se on meidän joukkueen vuoro. Nyt meillä 14 peliä jäljellä ja siitä alkaa sitten kiekkoilijan paras aika eli playoffsit. Pelejä pitää vielä voittaa, jotta saataisiin kotietu läpi playoffsien. Viime vuonna huomattiin, että loppupeleissä kotiedulla on iso merkitys.


Tuossa sivussa tuli saavutettua 100 maalin rajapyykki ja uskon että kun parin vuoden päästä laitetaan luistimet lopullisesti kuivumaan niin tällaisia asioita on varmasti kiva muistella. Myös Amerikan varapresidentin terveiset olivat erittäin mukava yllätys. Harvoin sitä saa noin korkealta taholta terveiset. Siis mukavia pikkujuttuja on tapahtunut kauden aikana.


Kalpalle vielä erittäin paljon onnea tuleviin playjareihin. Toivotaan että joukkue saa rennon ilmapiirin ja sitä kautta hyvän startin kannun metsästykseen. Tsemiä pojat.

Kime



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti