tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kevättä kaikille

Runkosarja on paketissa ja kiekkoilijan paras aika edessä.

Kun miettii viime kesää ja sitä, miten suuria muutoksia joukkueeseen tuli, on kautemme mennyt hienosti ainakin tähän saakka. Joukkueeseen taisi tulla 12 uutta kasvoa ja niistä seitsemän rookieta. Jo puhtaasti sen takia, luulin, että kaudesta tulee vaikea. Olemme kasvaneet joukkueeksi ja varsinkin kaikki nuoret ovat ylittäneet odotukseni, joten lähtökohdat Stanley cupiin ovat hyvät.

Saamme heti avauskierrokselle kiusaksemme varmasti kovimman mahdollisen vastustajan idän puolelta eli Pittsburghin. Lähden sarjaan kuitenkin luottavaisin mielin, koska meidänkin pelimme on hyvällä mallilla. Veikkaankin, että joukkue, joka ottaa sarjan aikana vähemmän jäähyjä, on vahvoilla.

Historia Flyersin ja Penquinsin välillä menee paljon pidemmälle kuin minun viisi vuottani täällä, mutta minunkin aikanani jokainen peli on jostain kumman syystä ollut erittäin tunteita herättävä ja kuumakin kaikin puolin. Voi huoletta todeta, että joukkueet inhovat toisiaan ja siksi jokainen voitto Pittsburghista tuntuu makeammalta kuin jostain toisesta vastustajasta.

Luvassa on varmasti paitsi kuumaa myös hyvää jääkiekkoa, kun sarja keskiviikkona pyörähtää käyntiin.

Ehdin oman runkosarjamme loppuhetkillä seuraamaan myös KalPan pudotuspelit netin välityksellä ja näin game sevenin suorana, kun meillä sattui olemaan vapaapäivä treeneistä. Veikkasin Hartsin kanssa ennen peliä, että kumpi vaan tekee ensimmäisen maalin siinä pelissä, on vahvoilla ja valitettavasti se oli tällä kertaa Blues.

Iso pettymys putoaminen oli varmasti koko KalPa-perheelle, mutta eikun uutta matoa koukkuun ja eteenpäin. Virheistä pitää oppia, mutta runkosarjan voitto ei ole sattumaa ja osoittaa, että KalPa on hyvällä tiellä.
Jonkin verran pitää kehua Bluesiakin: olipahan perhanan sitkeä ja taisteleva joukkue jokaisessa tilanteessa.
Taistelemaan meidänkin joukkueemme täällä lähtee. Taitoa on varmasti aivan riittävästi. Kun kesää kohti mennään, tahto ratkaisee.

Kime

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti