sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Matkakuulumisia

Terveiset aurinkoisesta Anaheimista ja mukavaa joulun odotusta!

Kausi on saatu kunnolla käyntiin niin täällä Pohjois-Amerikassa kuin siellä Suomessakin. Olemme parhaillaan vieraskiertueella. Joukkueessamme tunnelma on hyvä, vaikka loukkaantumiset ovat porukkaamme viime aikoina kiusanneetkin. Vammat kuuluvat kuitenkin osaltaan lajin luonteeseen ja ne on vain hyväksyttävä.

Vaikka muutokset joukkueessa olivat isoja, on porukka hitsautunut jo tiiviiksi. Etenkin kesän pelaajakaupoissa seuraamme liittyneet nuoret pojat ovat olleet minulle kaikin puolin positiivisia yllätyksiä.

KalPan mainioita pelejä kotoisessa SM-liigassa on ollut ilo seurata täältäkin käsin. Kuulin kesällä monestakin suunnasta, että KalPalla on koossa kaikkien aikojen joukkue ja ainakin alkukauden tulosten perusteella sille todellakin näyttää. On kuitenkin hyvä pitää jäitä hatussa ja muistaa, että matka on pitkä. Tärkeimmät pelit pelataan vasta loppukaudesta.

Toivonkin niin omalle joukkueelleni kuin KalPalle myös onnea, että pelaajat kestäisivät ehjinä ja pääsisivät hyvässä vireessä kauden ratkaisupeleihin. 


Carolinan Jussi Jokinen harmitteli tuoreessa Golflehdessä, ettei ole vielä päässyt kesäkiireiltään Tarinaan Kime 4 Kidsiin. Kutsu on onneksi voimassa ja toivottavasti Jussikin ehtii ensi kesänä esittämään golftaitojaan ja nauttimaan hyväntekemisestä hyvässä seurassa. Vaikka asia, johon rahaa kesäisin kerätään, on vakava, täytyy tapahtuman samalla olla niin hauska ja viimeisen päälle hoidettu, että Tarinaan ja jälkipeleihin on mukava tulla kesäistä päivää viettämään.

Ennen kevään ja kesän kiireitä edessä on kuitenkin vielä monta peliä, ja pian käsissä on taas joulukin.Meille on tulossa koko vaimon suku kylään muutaman viikon päästä ja he ovat meillä joulun yli. On kiva, että jouluna on kodissa porukkaa, vaikka itse en ehdi pidoista paljon nauttia. Joulun peliohjelmamme on surkea, kun pelaamme vieraissa 23. päivä ja uudestaan jo 27. päivä. Minulla onkin ”joululomaa” ruhtinaalliset kaksi päivää, mutta minkäs peliohjelmille mahtaa.
Minun mielestäni joulun aikaan on parasta, kun saa olla hetken kotona, nauttia perheestä ja vain seurata, kuinka lapset nauttivat joulun vietosta.

Olisi minulla itsellänikin kyllä joulupukille yksi toive: Tuo pukki minulle edes yksi maali!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti