tiistai 10. toukokuuta 2011

Moi täältä aurinkoisesta Philadelphiasta!

Kaudelle tuli yllättävä ja nopea päätös kun Boston voitti meidät 4-0 playoff-sarjassa. Tässä olen yrittänyt löytää viimeiset päivät syitä huonoon playoff-sarjaan, mutta niitä on varmasti moniakin niin en viitsi niitä alkaa tässä kirjoittelemaan. Joukkueella oli potentiaalia ihan mestaruuteen saakka, mutta nyt se tuli taas todistettua että ei aina välttämättä paperilla kovempi joukkue voita. Nämä pelit voitetaan kovemmalla taistelulla ja se meiltä jostain kumman syystä puuttui. Kaikki kunnia siitä Bostonille ja onnea heille tulevaan conferenssifinaaliin.

Muutama sana vielä mitä yleensä täällä tapahtuu kun kausi päättyy. Muutaman huilipäivän jälkeen on edessä joukkuepalaveri ja lääkärintarkastukset, johon juuri olen lähdössä. Kaikkien on käytävä lääkärintarkastuksessa ennen kuin päästävät virallisesti lomalle. Myös valmentaja pitää henkilökohtaisen palaverin, jossa käydään pelaajan oma kausi läpi ja siellä palaute saattaa olla aika kovaakin jos kausi on mennyt huonosti. Viimeinen palaveri joka minulla on parin päivän päästä on toimitusjohtajan palaveri, jossa palaute saattaa olla vieläkin kovempaa kuin valmentajan ja veikkaisin että kun meidän kausi päättyi mielestäni aika nolosti niin palaverissa tuskin kahvia ja pullaa syödään. Nämä kaikki on käytävä läpi ennen kuin olet virallisesti vapaa seuraavaan training camppiin asti joka on syyskuussa. Loukkaantuneet pelaajat joutuvat yleensä olemaan täällä niin kauan kun on terve. Näin mm. kävi Ville Leinolle viime kesänä. Ville sai 10 päivää lomaa koko kesänä ja kävi siinä välissä Suomessa. Muuten kesä meni lonkan kuntouksessa täällä.

Mitä omiin suunnitelmiini tulee niin käydään perheen kanssa pienellä lomamatkalla ja sitten alkaa pakkaaminen Suomeen lähtöä varten. Tarkoitus olisi, jos kaikki menee hyvin, niin tulla Suomeen kesäkuun puolivälin jälkeen. Siitä alkaakin sitten kova golffin peluu jotta on taas kunnossa kun hyväntekeväisyysgolf pyörähtää käyntiin 16.7. Muutama vieraskin saattaa tältä mantereelta tulla mukaan kisaan. Palataan siihen sitten myöhemmin.

Suomen maajoukkueen pelejäkin olen seurannut mielenkiinnolla ja harmi että pienet vammat estivät minun matkan Slovakiaan. Näin juuri että Suomi saa vastaan Norjan puolivälierissa eli hyvältä näyttää. Eikun pökköä pesään ja eteenpäin. Maailmanmestaruus olisi todella kova juttu ja pojilla on siihen hyvät saumat. Niin kuin sanoin äsken niin taistelulla ja kovalla halulla voi voittaa mitä tahansa.

Tässä vielä oma veikkaukseni Stanley Cup finaaliparista: San Jose - Tampa Bay ja veikkaan San Josea mestariksi.

Kimmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti